Dato/klokkeslett: 15 Nov 2019, 15:48

Tidssone UTC + 1 time




Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 5 innlegg ] 
Forfatter Melding
InnleggSkrevet: 23 Mar 2012, 23:33 
Avlogget
Brukerens avatar

Registrert: 20 Okt 2004, 09:04
Innlegg: 3167
Bosted: 4353 Klepp st.
Bil: 2004 Multivan
knappen blinker ved revers og gir ett langt pip. Rygger jeg mot noe kommer ikke den vanlige pipe-lyden som øker i takt med hvor nær man er "tingen". Det er nå ingen lyd, bare blinkelys i knappen.

Kan jeg ha slått av noen funksjoner uten å vite det?

_________________
Stian Korneliussen

2004 MULTIVAN HIGHLINE


Topp
 Profil  
 
InnleggSkrevet: 24 Mar 2012, 01:18 
Avlogget
Forum Admin

Registrert: 31 Okt 2003, 17:22
Innlegg: 15292
Bosted: Nesbyen, Hallingdal
Telefon: 99454090
da trur den vel at du er altfor nære noe. Sjekk om du har tatt ut adapter i hengerkontakta og generelt dennes tilstand. Henrik har nok mer kjøtt på beina her.

_________________
Rune Andersen

-1988 112i Transporter
-2017 TDi Transporter

Bilde


Topp
 Profil  
 
InnleggSkrevet: 24 Mar 2012, 08:52 
Avlogget
Brukerens avatar

Registrert: 20 Okt 2004, 09:04
Innlegg: 3167
Bosted: 4353 Klepp st.
Bil: 2004 Multivan
har ikke hengerfeste, og jeg har ikke hatt noen adapter mellom fingra ;).

Hvis den trur jeg er nært noe så tror jeg den må på synstest :lol:

_________________
Stian Korneliussen

2004 MULTIVAN HIGHLINE


Topp
 Profil  
 
InnleggSkrevet: 24 Mar 2012, 08:58 
Avlogget

Registrert: 08 Nov 2005, 20:40
Innlegg: 116
Bosted: Sande i Vestfold
Hadde tilsvarende lyd og blink og da var det en eller to av sensorene som var defekte og måtte byttes. Dette ble fikset av Møller på garanti. Kjenner du noen med diagnosekabel kan du finne hvilke(n) sensor(er), det gjelder.

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk

_________________
'07 VW T5 California, 174HK tip.


Topp
 Profil  
 
InnleggSkrevet: 29 Okt 2019, 12:25 
Avlogget

Registrert: 11 Okt 2019, 07:11
Innlegg: 3
Bil: T5 2010
Telefon: 47243332
Hei

Eg har nett samme problem med min. Kan enkelt sjekkes selv fant eg ut på engelske forum sider.
Hvis du har tenningen på og setter bilen i revers. da kan du gå rundt bilen og legge øret tett inntil hver sensor. Skal da høre en svak tikke lyd fra hver sensor.
Hvis den ikke lager lyd så er den mest sannsynlig død. Eg testet nett på min bil. Og alle bortsett fra venstre sensor bak laget lyd.
Så skal bestille ny og bytte :)


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 5 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Google [Bot] og 4 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
Drevet av phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.no - Norsk phpBB-support